Nieuwe televisies voor Hospice Duurstede

Nieuwe televisies voor Hospice Duurstede

20 juni 2024 om 15:03 by Hospice Duurstede

Elk jaar zamelt serviceclub Inner Wheel Doorn geld in voor een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Hospice Duurstede. 

Tijdens een bijeenkomst op donderdag 13 juni in restaurant Darthuizen in Leersum kreeg Adri de Heij, bestuurslid van Hospice Duurstede, symbolisch vier smart televisies aangeboden. In elke kamer van de hospice is een nieuwe, grotere televisie gekomen; de gasten kunnen nu eigen filmpjes van bijvoorbeeld de kinderen en kleinkinderen (met behulp van hun telefoon of tablet) zien, programma’s terugkijken etc.

Op de foto overhandigen twee bestuursleden van Inner Wheel, Lysbeth van Valkenburg en Trudy Aufderheijde, het cadeau aan Adri de Heij.

Sluiten