Steunen van de Hospice

Voor haar inkomsten is de Hospice voor 15% afhankelijk van donaties en giften van particulieren en bedrijven. Om u een idee te geven: een verblijfsdag kost de Hospice €135,-. Steun de Hospice eenmalig of als vriend!

Steunen Hospice

Hoe u Hospice Duurstede kunt steunen

roman-kraft-0EVKn3-5JSU-unsplash.jpg

Vrienden

Word vriend en steun Hospice Duurstede.
We zijn voor ca 15% afhankelijk van giften en donaties. Als vriend helpt u ons met een jaarlijkse bijdrage. U kunt bijvoorbeeld één of meerdere ligdagen doneren. Maar ook andere bedragen zijn natuurlijk welkom.

Meld u aan als vriend
_DSC7974.jpg

Sponsors

Ook bedrijven kunnen sponsor worden van Hospice Duurstede. Een sponsor geeft een substantiële bijdrage in natura of financieel (bijvoorbeeld 500,- of 1000,- euro) gedurende één of meerdere jaren. De sponsors worden vermeld op de website. 

Meld u aan als sponsor
_DSC5450.jpg

Eenmalige gift

Eenmalige giften zijn vanzelfsprekend van harte welkom. Een donatie kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL73RABO.011.1828.392 t.n.v. Hospice Duurstede onder vermelding van “donatie". Of doneer direct via onderstaande button.

Een eenmalige gift
Anbi logo nieuw

Hospice Duurstede is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat uw gift aan ons aftrekbaar is van uw belastbaar inkomen. Daarvoor geldt wel een drempel. Als u een periodieke schenking doet, geldt deze drempel overigens niet. Lees hier meer over op de site van de Belastingdienst
Op de site van de Belastingdienst vindt u ook onze ANBI-registratie

De overheid stimuleert het schenken aan goede doelen. Voor een optimale aftrekpost verdient het aanbeveling een overeenkomst aan te gaan voor minimaal vijf jaar. Wij nodigen u uit om hiervoor contact met ons op te nemen via secretariaat@hospiceduurstede.nl

Contact

Hospice Duurstede
Karel de Grotestraat 53
3962 CK Wijk bij Duurstede

T: 0343-769120
E: secretariaat@hospiceduurstede.nl

Aangesloten bij VPTZ

logo_VPTZ

Sluiten